CITIUS! ALTIUS! FORTIUS!
      În perioada 28.09 -31.10.2020, DGETS a organizat competiția online la pregătirea fizică, având ca scop promovarea modului sănătos de viață, dezvoltarea spiritului autoevaluării, a calităților volitive, fizice și intelectuale ale elevilor.
      Elevii și-au demonstrat abilitățile prin efectuarea a trei tipuri de exerciții: genuflexiuni, sprijin mixt și ridicarea trunchiului din poziție culcat.
      Pandemia și restricțiile nu au fost un impediment pentru demonstrarea vitezei, a rezistenței, a agilității, a puterii, voinței și curajului elevilor de la Liceul de Creativitate și Inventică „Prometeu-Protalent”, micii sportivi, instruiți de doamna profesoară de educație fizică Lilia Palamarciuc, au obținut rezultate remarcabile la etapa municipală a competiției:
     Onică Oana, clasa a III-a „B” – locul I;
     Lichii Bogdan, clasa a II-a „B” – locul I;
     Bortă Carina, clasa a II-a „B” – locul al II-lea;
     Condrat Dragoș, clasa a III-a „B” – locul al II-lea;
     Ceban Marat, clasa a IV-a „A” – locul al II-lea;
     Furculiță Felicia, clasa a II-a „B”- locul al III-lea;
     Baciu Veniamin, clasa a III-a „B” – locul al III-lea;
     Procopciuc Ilie, clasa a IV-a „D” – locul al III-lea;
      În clasamentul general, echipa Liceului de Creativitate și Inventică „Prometeu-Protalent”, treapta primară, s-a clasat pe LOCUL I !
      Îi felicităm călduros pe învingătorii noștri și pe doamna profesoară Lilia Palamarciuc care cred că „Victoria e dincolo de imposibil.” (Aurelian Silvestru)