Dragi prieteni!

     Ne face o deosebită plăcere să vă propunem spre lectură revista „EUREKA! EVRICA!”, nr. 5, publicație destinată adolescenților! Acest număr este rezultatul colaborării cu Biroul Parlamentului European din Milano, al cărei director, dl Maurizio Molinari, a acordat tinerilor jurnaliști un amplu interviu.

Elevii Liceului de Creativitate și Inventică „Prometeu-Protalent”, inteligenți, perseverenți, cu respect fașă de cuvântul scris, creativi, ne provoacă să descoperim  în acest număr ce crede maestrul Eugen Doga despre cum se scrie și se ascultă muzica astăzi, care este definiția lecturii din perspectiva doamnei Eugenia Bejan, directorul Bibliotecii Naționale pentru Copii „Ion Creangă”, ce trăiește adolescentul de 15 ani la întâlnirea cu romanul de dragoste al lui Mircea Eliade.
Diversă și colorată, cu două rubrici noi, elaborată de elevi din Italia, Moldova și România, revista „EUREKA! EVRICA!” a devenit o extraordinară comunitate a tinerilor care promovează valori naționale și idealuri europene.

Lectură plăcută!
https://www.flipsnack.com/eurekaevrika/copy-of-eureka-n-5/full-view.html