Echipa de șah a Liceului de Creativitate și Inventică „Prometeu-Protalent”, premiantă la concursul de șah !

     În perioada 23-30.01.2021, elevii claselor primare au avut parte de o frumoasă provocare – olimpiada municipală la șah : „Rezolvarea problemelor”, care s-a desfășurat în format online.

     Echipa Liceului de Creativitate și Inventică „Prometeu-Protalent” a obținut rezultate foarte frumoase, clasându-se, în final, pe Locul al III- lea !

     Îi felicităm pe campionii noștri : Țichindeleanu Cosmin, cl. I, Buzdugan Victor, Popa Cristian, Baltaga Mihail, Dabija Patricia, cl. a II-a, Albu Vlad, Galațanu Alexandru și Oboroceanu Victor, clasa a IV-a!

     Rezultate extraordinare au obținut și elevii de la gimnaziu, îndrumați de domnul Cupcea Vasile, profesor de educație fizică. Și Cazacu Raluca – Cristina din cl. a V-a „B”, și Chiriac Cristian din clasa a IX-a au obținut Locul I la acest prestigios eveniment.

     Aducem mulțumiri comitetului de organizare a concursului, în special, doamnei Lilia Palamarciuc, metodist superior DGETS și profesor de educație fizică în liceul nostru, pentru ocazia minunată de a trăi în lumea șahului pe care campionul mondial Anatoli Karpov îl definea astfel: „Șahul este totul: artă, ştiinţă şi sport.”