Mă numesc Miroslava Iasîbaș. Am 7 ani și sunt elevă la Liceul de Creativitate și Inventică „Prometeu-Protalent”. Mă ocup de modelling, dansez și iau lecții de artă oratorică. Reprezint două branduri vestimentare moldovenești, cu care cooperez deja timp de trei ani, și prezint lucrările lor pe scenele din Italia, Rusia, Azerbaijan, România, Ucraina.
         După o repriză de doi ani, provocată de pandemie, am revenit pe scenă și am câștigat Premiul I la festivalul “Stelele Aurii” – concurs care a avut loc la Constanța, România. Am reprezentat echipa de dans “Bravissimo”, din care fac parte deja de trei ani. Îmi plac dansurile moderne și cele în stil jazz.
          La acel concurs din România am câștigat cu piesa “Storm” de Vanessa May. Dansul era dificil, dar îi mulțumesc profesoarei mele de dans Snejana Apostol. Ea a avut și are încredere în mine. Muncesc mereu pentru a obține doar victorii. Mă antrenez 6 zile pe săptămână a câte două ore pe zi. Dansul pentru mine este o parte a vieții. Prima mea victorie în dans a fost la DanceStar ESDU World Dance Championship din Croația, când aveam doar 5 ani. La fel mă mândresc că am obținut și două titluri: Mini-Miss Moldova și Our Little Miss.

    Anul trecut la fel trebuia să concurez pentru titlul celei mai frumoase fetițe din lume la competiția “Our little miss”, care urma să se desfășoare în statul american Reno. Însă, din cauza pandemiei, concursul a fost amânat.

    Îmi place nespus de mult și poezia. Ador să recit pe de rost zeci de poezii ale clasicilor literaturii române și rusești. Favoriții mei sunt Robert Rozhdestvensky, Konstantin Dragomir, Anna Akhmatova și Iosif Brodsky.

    Anula acesta, revista VIP Magazin mi-a oferit titlul de O„m al anului” , categoria juniori, pentru realizări și profesionalism în modelling și dans. Mulți mă întreabă cine mă inspiră să fac toate aceslte lucruri? Și aici, pe pagina liceului, unde deja mă formez ca personalitate, răspund.
         Sunt două persoane care mereu îmi oferă energie și mă inspiră să devin tot mai bună atât profesional, cât și spiritual. Una din ele este Cristina Brunchi – frumoasă, rafinată și elegantă – prima mea profesoară, la care visează mulți copii la vârsta mea.

    Va suna ciudat, dar mereu așteptam ziua de luni ca să ne revedem. Și a doua persoană – coregraful meu Snejana Apostol. Datorită dumneaei, am primit atâtea titluri și premii. Cristina Brunchi și Snejana Apostol sunt persoanele care îmi insuflă dorința de victorie. Important e să știi ce-ți dorești și cum ai putea să obții acest lucru. Prin greutăți, către stele – este deviza mea.