Perseverența, responsabilitatea, încrederea, performanța – toate au fost celebrate astăzi la cel mai înalt nivel, ca formă de recunoaștere și apreciere a potențialului intelectual și creativ al absolvenților de liceu, promoția 2021, care au înregistrat cele mai bune rezultate la bacalaureat. Președintele Republicii Moldova, doamna Maia Sandu, a înmânat Diplome de Onoare celor 105 elevi care au obținut la examenele de maturitate media 9,60-10.

Îi felicităm cordial pe absolvenții noștri: Sabina Volcov, Andreea Soltan și Mark Apostol, ale căror rezultate academice deosebite, obținute la toate treptele școlare, s-au confirmat remarcabil la bacalaureat! Diploma președintelui Republicii Moldova  certifică  succesul elevilor și onorează întreaga comunitate  a                     Liceului de Creativite și Inventică „Prometeu-Protalent”.

Dragi elevi! Suntem mândri de realizările voastre! Să fiți în continuare purtătorii  asiprațiilor sublime,  ai valorilor înalte, să vă realizați visurile, să fiți expresia normalității, a meritocrației recunoscute, modele pentru toate generațiile de elevi.