Festivalul-concurs internațional al cântecului în diferite limbi „Unitate prin diversitate”, consacrat Zilei Europene a Limbilor, ne-a adus bucuria Premiului Mare, decernat elevului clasei a VI-a „A” Gabriel Rodideal, Liceul de Creativitate și Inventică „Prometeu-Protalent”!

         Evenimentul este organizat la inițiativa Colegiului Național de Comerț al ASEM, în parteneriat cu Alianța Franceză din Moldova și Alianța Profesorilor de limbă franceză din Moldova.

Îi felicităm cordial pe Gabriel Rodideal, câștigătorul Premiului Mare la categoria de vârstă 10-13 ani, care a interpretat cântecul „Je suis malade”, și pe doamna Voroniuc Silvia, profesoară de limba franceză, grad didactic superior, care le descoperă elevilor, oră de oră,  frumusețea limbii și culturi franceze.

  Aducem mulțumiri doamnei Svetlana Manuil, organizatoarea festivalului-concurs, profesoară de limba franceză la Colegiul Național de Comerț al ASEM, vicepreședinte APEM, pentru organizarea și desfășurarea evenimentului de promovare a talentului, a diversității culturale, a valorilor general-umane prin arta cântecului.