Miroslava Iasîbaș, eleva clasei a III-a „A”, de la Liceului de Creativitate și Inventică „Prometeu-Protalent” a devenit pentru a doua oară campioană mondială la dans. Ea a participat la concursul internațional World Dance Masters 2022, o importantă competiție de acest gen din lume, care a avut loc în Croația, în perioada 25-29 mai 2022, împreună cu alți 46 de dansatori ai prestigioasei formații „Bravissimo Dance Group” din Republica Moldova. La concursul internațional, au concurat peste 7000 de copii din 19 țări.  

Evoluarea solo a Miroslavei Iasîbaș a cucerit juriul prin exercițiile coregrafice complexe, executate pe ritmurile piesei „Furtuna” de Antonio Vivaldi, interpretată de renumita violonistă Vanessa Mae, dar și prin ținuta vestimentară – o rochie cu trenă de 1.5 metri, decorată cu peste 3.000 de pietre.  

Succesele remarcabile ale Miroslavei Iasîbaș se datorează dragostei pentru dans și muncii perseverente pe care o depune cu mare responsabilitate și pasiune. Miroslava a pășit pentru prima dată pragul formației „Bravissimo Dance Group” la vârsta de 2.5 ani și după doar 6 ani de antrenamente de 5 ori pe săptămână, succesele n-au întârziat să apară!

Bravo, Miroslava Iasîbaș!

Suntem mândri de tine!

Îți dorim să cucerești noi culmi în arta dansului!