Copiii familiei Grițcan, Alexandru, Robert și Laura, elevi ai Liceului de Creativitate și Inventică „Prometeu-Protalent”, au obținut împreună cu părinții lor, locul I la competiția „Familia sportivă”, în cadrul Festivalului „Chișinăul sportiv 2023”, care a avut loc pe data de 17 iunie curent în parcul „La izvor”, din capitală.

În cadrul competiției, membrii familiei au demonstrat calități de colaborare și capacități de mobilizare în momente dificile, respect reciproc și atitudini prietenoase, care le-au asigurat frumoasa victorie. Ei au fost încurajați și ghidați de doamna Lilia Palamarciuc-Berlinschi, profesoară de educație fizică la Liceul nostru. La competiție au participat 25 de familii, pasionate de sport, din municipiul Chișinău.

Bravo, stimată familie Grițcan! Mulțumim pentru contribuție substanțială la promovarea modului sănătos de viață!

Adresăm mulțumiri și aprecieri doamnei Lilia Palamarciuc-Berlinschi, pentru talentul și dedicarea cu care-i inspiră pe elevi noștri să practice sportul – garanția unei vieți sănătoase și împlinite.
Vă urăm succese în continuare!
Nota bene: Festivalul „Chișinăul sportiv 2023” a fost organizat în premieră de Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului Municipal Chișinău. Programul evenimentului a prevăzut diverse activități sportive și de divertisment. În cadrul lui au evoluat cu mastersclass-uri de valoare 18 școli și 77 de federații sportive. La festival au fost prezenți campionii mondiali Serghei Tarnovschi, Irina Rîngaci, Marin Robu, Anastasia Guz, Dan Olaru și alți invitați de onoare, care au împărtășit celor prezenți din experiențele și performanțele lor.